Personvern

Veganerutfordringen er en utfordringen med fokus på plantebasert kosthold. Prinsippet er veldig enkelt: 22 dager med 22 spennende utfordringer. Hver måned begynner en ny runde med Veganerutfordringen. Vi tilbyr veiledning og støtte fra erfarne mentorer, oppskrifter og nyttig informasjon om plantebasert kosthold.

 

To viktige regler:

 • Så lenge vi har din tillatelse, vil vi sende deg nyhetsbrev.
 • Du kan alltid avslutte tillatelsen din ved å klikke på lenken i e-postmeldingen vi sender i brevet.

Hva bruker vi informasjonen til?

Formålene med behandlingen av personopplysninger, og det juridiske grunnlaget for behandlingen av informasjonen, er å gi kontaktinformasjon til en mentor som er valgt av deltakeren. Vi legger til deltaker som melder seg på Veganerutfordringen i en mailingliste slik at de kan motta våre e-poster under utfordringen. Regelmessig og kontinuerlig elektronisk kommunikasjon skjer kun med tillatelse.

Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke fra den som har registrert seg selv til Veganerutfordringen.

Den personlige informasjonen vi ber deg om er merket med * og er nødvendig for at vi kan behandle den ønskede handlingen om å registrere deg som deltaker i Veganerutfordringen.

  

Besøkersporing

Dette nettstedet bruker Google Analytics for brukersporing. Informasjon om bruken av nettstedet overføres og lagres på Googles servere, f.eks. I USA.  De bruke denne informasjonen til å samle rapporter om bruken av nettstedet, som vil bli brukt til besøkende statistikk og for å forbedre tjenesten.

Brukerinformasjonen samlet inn av informasjonskapsler er anonym. Ved å bruke disse nettstedene, samtykker du til innsamling av data til Google for de formålene som er beskrevet ovenfor.

Les mer om Google Analytics-sporing på Googles personvern-side. Du kan deaktivere Google Analytics-sporing: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Dataoverføring utenfor EU eller EØS

Vi gir ikke informasjon til tredjepart eller utenfor EU eller EØS. Vi kan imidlertid bruke tjenesteleverandører som kan ha tilgang til informasjonen din utenfor EU eller EØS, for eksempel USA, for å behandle din personlige informasjon. Slike prosessorer av personlig informasjon vi bruker er Salesforce, MailChimp og Google. Vi sikrer riktig og lovlig gjennomføring av overføringer i samsvar med lovgivningen om behandling av personopplysninger. Overføring av data er mulig på grunnlag av en kommisjonens beslutning i henhold til artikkel 45 i EUs generelle databeskyttelsesforordning. EU-kommisjonen har godkjent et personvern for USA, som Salesforce, MailChimp og Google har forpliktet seg til.

  

Generelle bestemmelser

 • Denne personvernpolitikken regulerer regler for bruk av organisasjonens nettsted av Veganerutfordringen i offentlige institusjon datalagring og - behandling
 • Innsamling, behandling og lagring av dine personopplysninger er etablert av disse retningslinjer, loven om juridisk beskyttelse av personopplysninger og andre juridiske handlinger. Retningslinjene er basert på og gyldig i forbindelse med ovennevnte lover og den generelle databeskyttelsesforordningen (General Data Protection Regulation) (EU) 2016/679
 • Retningslinjer for databehandling
 • Formål med databehandling: sende nyhetsbrev; samling og evaluering av statistikk: åpning av nyhetsbrev og klikk på lenker; Oppbevaringsperiode for data Dataene som samles inn lagres i fem år da de brukes til å ha statistikk for fremtiden.

 

Registrerte rettigheter

En person som bruker Veganerutfordringens sine systemer, har rett på å vite hvilke informasjonen som er samlet. For å få tilgang til å endre eller slette data Veganerutfordringen har om deg, vennligst kontakt på e-post info@veganerutfordringen.no.

 

Cookies

Ved bruk av systemet lagres informasjonskapsler på datamaskinen din for følgende formål:

 1. Nødvendig drift av systemet
 2. For å vurdere systemdeltakelse
 3. For å huske alternativene dine.

 

 • Informasjonskapsler kan vises, slettes eller blokkeres når som helst ved hjelp av nettleserverktøy.
 • Viktige informasjonskapsler er kryptert, og sikrer dermed høyere sikkerhet.
 • Ved å bruke systemet godtar du bruken av cookies ovenfor.

 

Samtykke

 1. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedene som tilhører systemet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.

 

Overføring av personopplysninger til tredjepart

 1. Databehandleren har rett til å overføre personlig informasjon til tredjepart bare i samsvar med prosedyren som er fastsatt i loven.

  

Ytterligere sikkerhetstiltak

 1. Systemet har et SSL-sertifikat installert, så forbindelsen mellom nettleseren og systemserveren er kryptert. Når du bruker systemet, selv når du er koblet til usikrede WiFi-nettverk, vil dine personlige data ikke være synlige.

 

Endelige bestemmelser

 1. I tilfelle tvister og i tilfelle hvor man ikke får til å løse dem etter gjensidig avtale, skal tvistene løses i samsvar med prosedyren som er fastsatt i loven.
 2. Veganerutfordringens forbeholder seg retten til å endre denne personvernpolitikken.

 

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne sende dem på e-post: info@veganerutfordringen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info@veganerutfordringen.no                           

HVEM ER VI

Personvern