Grove muffins

Deilig grove muffins bare for å ha i matpakken eller som tilbehør til middag. De kan sammenlignes med grove boller, men er mye raskere å lage fordi de ikke trenger å heve før du steker dem.

Ca. 14 stk.

Ingredienser: 

  • 300 g siktet hvetemel 
  • 100 g fullkorns mel 
  • 50 g saltede gresskarkjerner
  • 1 ss. tørket persille 
  • 2 ts. bakepulver 
  • 1 ts. salt 
  • ½ ts.chilipulver (valgfritt)
  • 2 fedd hvitløk, presset (valgfritt)
  • ½ squash, revet (150 g) 
  • 1 gulrot, revet (80 g) 
  • 100 gr plantemargarin, smeltet 
  • 300 ml vann 

Fremgangsmåte: 

Bland de tørre ingrediensene godt (mel, gresskarfrø, persille, bakepulver, salt, chilipulver). Ha i resten av ingrediensene og bland det hele. Fyll deigen i faste muffinsformer eller bruk en muffinsplate kledd med papirformer. Stekes i cirka 20 minutter i stekeovnen på 200 grader.

muffins 1

Oppskrift fra Mia Sommer.

Info@veganerutfordringen.no                           

HVEM ER VI

Personvern