Grove muffins
Deilig grove muffins bare for å ha i matpakken eller som tilbehør til middag. De kan sammenlignes med grove boller, men er mye raskere å lage fordi de ikke trenger å heve før du steker dem.
Ca. 14 stk.
Ingredienser:
- 300 g siktet hvetemel
- 100 g fullkorns mel
- 50 g saltede gresskarkjerner
- 1 ss. tørket persille
- 2 ts. bakepulver
- 1 ts. salt
- ½ ts.chilipulver (valgfritt)
- 2 fedd hvitløk, presset (valgfritt)
- ½ squash, revet (150 g)
- 1 gulrot, revet (80 g)
- 100 gr plantemargarin, smeltet
- 300 ml vann
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene godt (mel, gresskarfrø, persille, bakepulver, salt, chilipulver). Ha i resten av ingrediensene og bland det hele. Fyll deigen i faste muffinsformer eller bruk en muffinsplate kledd med papirformer. Stekes i cirka 20 minutter i stekeovnen på 200 grader.
Oppskrift fra Mia Sommer.