Grillet Asparges med rispapirbacon

Disse aspargesene har den perfekte røykfylte smaken med knasende rispapirbacon rullet rundt seg.

 

Porsjoner: 7 stk

Forberedelsestid: 15 minutter

Grilltid: 5 minutter

 

Ingredienser:

250 g asparges (~ 21 stykker)

3,5 rispapir

 

Marinade:

½ appelsin (saften)

3 ss soyasaus

1 ss balsamico

2 ts røkt paprika

2 ts hvitløkspulver

1 ts paprika

½ ts malt pepper

 

Fremgangsmåte:

1. Skyll aspargesen.

2. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.

3. Legg ett rispapir på et skjærebrett og pensle på begge sider med marinaden. Skjær i to og la den sitte i 1 minutt, eller til den blir myk. Brett hver halvdel to ganger, og lag to lange stykker.

4. Ta tre asparges og brett en stykk rispapirbacon tett rundt dem og sett til side.

5. Gjenta trinn 3 + 4 til du er ferdig.

6. Varm opp grillen.

7. Plasser den innpakkede aspargesen et sted mellom midten og på middels varme i ca 5 minutter. Snu ofte for å unngå at de blir brent.

8. Du kan nyte dem slik eller plassere dem på siden av grillen for å varme aspargesen enda lenger, hvis du foretrekker det.

 

Oppskrift og bilde av @cuminandyin.

Info@veganerutfordringen.no                           

HVEM ER VI

Personvern