Hvem er vi

Hva handler Veganerutfordringen om?

Veganerutfordringen utfordrer folk til å prøve å spise vegansk mat i 22 dager. Målet er å gjøre prøveperioden så lett som mulig. Utfordringen fokuserer på lekker mat og oppskrifter. Veganerutfordringen startet i 2018 i Norge og tusenvis av nordmenn har deltatt.

Veganerutfordringen starter i begynnelsen av hver måned, og man kan være med så mange ganger man  ønsker. I løpet av utfordringen sender vi mail hver dag med informasjon, oppskrifter, tips og inspirasjon. Videre har vi matplaner med lekre oppskrifter, som man kan velge å følge eller la seg inspirere av. Pan Norge har i flere år gitt faglige innspill og bidratt med innhold om helse og ernæring for Veganerutfordringen og Klimautfordringen.

 

Får jeg lov å være med i Veganerutfordringen, selv om jeg ikke har tenkt å spise helt vegansk?

Alle er velkommen til å være med, uansett om man følger utfordringen 100 % eller deltar for å få inspirasjon til flere kjøttfrie måltider.

 

Har du Facebook?

Bli med i vår Facebook-gruppe, Vegansk matglede. Her vil du få inspirasjon og tips til plantebaserte oppskrifter av andre gruppemedlemmer som også har interesser for vegansk matlaging.

 

Er det gratis?

Å delta i Veganerufordringen er 100 % gratis og uforpliktende.

 

Hvorfor deltar folk i Veganerutfordringen?

Folk deltar av mange forskjellige grunner, og alle er velkommen uansett motivasjon. I forbindelse med vår  siste statistikk fant vi ut at 40 % tar Veganerutfordringen for deres helse skyld, 25 % på grunn av klima og miljø, 24 % fordi de er nysgjerrige og 11 % gjør det av hensyn til dyr.

 

Hvem driver Veganerutfordringen?

Veganerutfordringen drives av foreningen, Anima - Stopp dyremishandling. Med oss på laget har vi Pan Norge, Norsk Vegansamfunn og Nettverk for dyrs frihet.

Info@veganerutfordringen.no                           

HVEM ER VI

Personvern