Hvem er vi

Hva handler Veganerutfordringen om?

Veganerutfordringen utfordrer folk til å prøve å spise vegansk mat i 22 dager. Målet er å gjøre prøveperioden så lett som mulig. Utfordringen fokuserer på lekker mat og oppskrifter. Veganerutfordringen startet i 2018 i Norge og tusenvis av nordmenn har deltatt.

Veganerutfordringen starter i begynnelsen av hver måned, og man kan være med så mange ganger man  ønsker. I løpet av utfordringen sender vi mail cirka annen hver dag med informasjon og inspirasjon, og i facebookgruppen har vi daglige utfordringer, som har til formål å lære deltakerne om det veganske kjøkken. Videre har vi matplaner med lekre oppskrifter, som man kan velge å følge eller la seg inspirere av. Man kan få en personlig mentor, som man kan få hjelp og veiledning av. Man avtaler selv, om man vil skrive sammen, snakke i telefon eller møtes. Man kan også benytte seg av gruppen, hvor det hele tiden er mentorer klar til å svare på spørsmål, og man kan sparre med de andre deltakere. Vi har også ernæringsfysiologer tilknyttet, som står for ernæringsinformasjon i utfordringen.

 

Får jeg lov å være med i Veganerutfordringen, selv om jeg ikke har tenkt å spise helt vegansk?

Alle er velkommen til å være med, uansett om man følger utfordringen 100 % eller deltar for å få inspirasjon til flere kjøttfrie måltider.

 

Kan jeg være med uten Facebook?

Du kan godt ta Veganerutfordringen uten å være på facebook, da vi sender mail til deg cirka annen hver dag med informasjon og inspirasjon. Du har også mulighet til å få en personlig mentor, som du kan skrive med på mail eller sms. Men det vil nok være en gøyere opplevelse for deg å være med, hvis du også deltar i Veganerutfordringen sin facebookgruppe, da det er mulig å være i kontakt med andre deltakere og mentorer. Det bli utvekslet mange gode spørsmål og svar, og der er en god fellesskapsfølelse i gruppen.

 

Er det gratis?

Å delta i Veganerufordringen er 100 % gratis og uforpliktende.

 

Hvorfor deltar folk i Veganerutfordringen?

Folk deltager av mange forskjellige grunner, og alle er velkommen uansett motivasjon. I forbindelse med vår  siste statistikk fant vi ut at 40 % tar Veganerutfordringen for deres helse skyld, 25 % på grunn av klima og miljø, 24 % fordi de er nysgjerrige og 11 % gjør det av hensyn til dyr.

 

Hvem driver Veganerutfordringen?

Veganerutfordringen drives av foreningen, Anima - Stopp dyremishandling. Med oss på laget har vi Helsepersonell for plantebasert kosthold (Hepla), Norsk Vegansamfunn og Nettverk for dyrs frihet.

Info@veganerutfordringen.no                           

HVEM ER VI

Personvern